Tarieven

Coachgesprekken en tarieven

De hoeveelheid gesprekken hangen af van je coachvraag. Gemiddeld genomen zijn vier tot zes gesprekken genoeg om meer balans en evenwicht in jezelf te ervaren.

Een coachgesprek duur gemiddeld 1 uur en de kosten zijn 90 euro per gesprek.

Op deze locaties ben ik werkzaam. Indien huisbezoek gewenst is is dit in overleg mogelijk. Voor een huisbezoek breng ik 100 euro per bezoek excl. reiskosten * in rekening.

Bij een coachgesprek met meerdere personen ( een koppel of andere samenstelling) breng ik 125 euro in rekening per gesprek.

*€ 0,35 per km met max. reistijd 30 min vanuit ‘s- Hertogenbosch.

*Graag hoor ik 24 uur voor aanvang van je afspraak indien je verhinderd bent. Bij het een niet tijdig afzeggen ben ik genoodzaakt het uurtarief van het gesprek in rekening te brengen.

Veelvoorkomende vragen

Wordt deze coaching vergoedt door mijn zorgverzekeraar?

Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars. Dit betekent dat je jouw begeleiding zelf moet betalen. Voor zelfstandig ondernemers zijn kosten voor coaching aftrekbaar als bedrijfskosten. Tarieven zijn vrijgesteld van BTW.

Kan mijn werkgever deze coaching vergoeden?

Vraag na of je werkgever budget heeft voor het investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Coaching is een effectieve manier om werknemers te ondersteunen in hun persoonlijke groei.

Wat als ik niet genoeg financiële draagkracht heb?

Ik wil graag dat coaching voor iedereen mogelijk is. Mocht je financiële draagkracht een reden zijn om niet te kunnen komen, neem dan contact met mij op.